4/3/08

Το ΠΑΣΟΚ σε κρίση!...........η Θήβα τι φταίει;

Οι «βαρόνοι» του τοπικού ΠΑΣΟΚ το 2006, λίγο πριν συμπληρώσουν τον κύκλο τους, επέλεξαν να στηρίξουν τον κ.Σβίγγο.
Επέλεξαν, δηλαδή, την συγκρότηση συνδυασμού αντιαριστερής απόκλισης, με την συμμετοχή και προσώπων ακροδεξιάς αντίληψης, για να αποκλείσουν από την Δημοτική αρχή την «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», κεντροαριστερού προσανατολισμού, που είχε συγκροτηθεί το 2002 από πολίτες, φίλους και μέλη του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, με την στήριξη οικονομικών παραγόντων, που κερδοσκοπούσαν σε βάρος της πόλης, και που την περίοδο 2002-2006 είδαν την κυριαρχία τους να κλονίζεται, κατάφεραν ν’αναδείξουν τον κ.Σβίγγο στην αρχή.
Άρκεσαν όμως 14 μόλις, μήνες για να εκδηλωθούν τα φαινόμενα μιας αντιαυτοδιοικητικής, αντιπεριβαλλοντικής, έντονα συντηρητικής πολιτικής του κ.Σβίγγου.
Μιας πολιτικής που ως μοναδικό γνώμονα έχει την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων που αντιστρατεύονται το κοινό συμφέρον της πόλης.
Τα φαινόμενα αυτά αποτυπώνονται στον πρώτο ουσιαστικά προϋπολογισμό που συνέταξε ο κ.Σβίγγος και που ψηφίστηκε μόνο από την χωλαίνουσα πλειοψηφία του.
Φαντάζομαι οι «βαρόνοι» του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας ν’ αντιλαμβάνονται τώρα, γιατί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, τα απλά μέλη και ψηφοφόροι, απογοητευμένοι τους εγκαταλείπουν……Η Θήβα όμως τι φταίει…;
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: